//ХХ НАЦИОНАЛНА ГИНЕКОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ – Боровец, 16 – 19 март 2017 г.

ХХ НАЦИОНАЛНА ГИНЕКОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ – Боровец, 16 – 19 март 2017 г.

През изминалия уикенд, ние от Медикосервиз, имахме честта да присъстваме на XX  Национаната Гинекологична Конференция. В основата на причината да участваме бе топлата покана на организаторите и желанието ни да сме част от обещаващ форум по Гинекология. Мероприятието се проведе в зала “Захари Зограф” в хотел Рила, Банско. Основната тема на XX Националната Гинекологична Конференция беше: „Възпалителни и туморни заболявания на женските гинеталии“. Бяхме поставени пред равни условия с още 28 фирми, което ни даде стимул да покажем най-доброто от себе си.

За трите дни, през които се проведе XX  Национаната Гинекологична Конференция,  през щанда на Медикосервиз преминаха повече 100 посетители. Представихме на тяхното внимание Ехографът на прочутата марка  Alpinion E-Cube 9 с линеен, обемен и вагинален трансдюсер, диагностични и хистериологични ендоскопи, фетални монитори за близнаци, доплер монитори за сърдечната честота на фетуса, както и текар терапия с гинекологична и урологична физиотерапевтична насоченост.

Това, че нашия щанд бе в дъното на залата не попречи на тези, които имаха желание да се отбият при нас, да се запознаят с продуктите, който ние бяхме изложили и с това как всъщност работят те.  Част от тях бяха прочути и не чак толкова прочути медици, гости на хотела, в частност дами от всякаква възраст, някои дошли, за да почерпят полезна информация, други от чисто любопитство. Както се пошегува един от моите колеги, “Нормално е, да са мнозинство дамите! Все пак става дума за гинекология!”

Положителните отзиви, които чухме по наш адрес, ни показаха, че за пореден път сме се справили добре.
Информация за продукта на Alpinion, може да намерите тук:
Alpinion E-Cube 9

By | 2017-03-24T12:05:46+00:00 March 22nd, 2017|Uncategorized @bg|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment